Facebook

Het Filofonisch Orkest

Het Filofonisch Orkest is een groep enthousiaste amateur-musici, bestaande uit hout- en koperblazers, een slagwerker/zanger/presentator en een pianist. Dirigent Libbe Oosterman geeft leiding aan het ensemble. Ons repertoire bevat (modern) klassieke en lichte muziek; vaak verrassend bewerkte composities én speciaal voor het orkest geschreven stukken van Piet Ebbers, Arjen Wassink, Libbe Oosterman en Frits Erkelens. Tijdens optredens worden de nummers, op een geheel eigen wijze aan elkaar gepraat door onze presentator. Al meer dan een kwart eeuw treden we op tijdens culturele manifestaties en geven we bijzondere en afwisselende koffieconcerten in kerkjes, schuren en theaterzalen. Ook treden wij op bij bijzondere gelegenheden. De nummers en de presentatie zijn dan toegesneden op de gebeurtenis. Dus wordt u binnenkort 50 jaar en wilt u eens wat anders?
Het Filofonisch Orkest
Het Filofonisch Orkest heeft de omslagfoto bijgewerkt.6 months ago
Het Filofonisch Orkest
Het Filofonisch Orkest heeft zijn/haar profielfoto bijgewerkt.6 months ago
Het Filofonisch Orkest
Het Filofonisch Orkest12 months ago
Vanmiddag 15:30 uur, Kerk Den Andel:
Het Filofonisch Orkest olv Libbe Oosterman speelt 1 set zeer divers repertoire, van Bach tot Bernstein and beyond! Presentatie: Mick Hartstra
https://www.kerkdenandel.nl/
Zaal open 15:00, toegang gratis!
Het Filofonisch Orkest
Het Filofonisch Orkest1 year ago
De Vrijdag Muziekmaand begint vandaag!
Het Filofonisch Orkest participeert met een Morricone project!
Leerlingen van Vrijdag maar ook externe muzikanten kunnen meespelen met het Filofonisch Orkest. We studeren 4 werken van Ennio Morricone olv onze eigen dirigent, en twee gastdirigenten, tevens docenten van Vrijdag!
Er zijn flink wat aanmeldingen, het ensemble wordt meer dan verdubbeld!!
https://www.bijvrijdag.nl/muziekmaand/tijdschema/
Het Filofonisch Orkest
Het Filofonisch Orkest heeft zijn/haar album gedeeld.1 year ago
Nagenietend van een mooi optreden in Garmerwolde!
Het Filofonisch Orkest
Het Filofonisch Orkest1 year ago
Mooie middag in Garmerwolde! Meer 'footage' volgt op Facebook en de website (foto's en wellicht audio 😉 We houden u op de hoogte!