Hartshoop en Wantocht in Feerwerd

Op 24 januari is in de Jacobuskerk in Feerwerd een optreden bij te wonen van het Filofonisch Orkest. Het kleine orkest heeft een bijzondere samenstelling: tien blazers, een pianist en een zanger/slagwerker. De groep wordt geleid door Libbe Oosterman.

Het concert is onderdeel van een concert tournee, met ook deze middag in Feerwerd een repertoire vol van onbeantwoorde liefde, passie, hartstocht en verlangen, met als titel Hartshoop en Wantocht. De bezoekers worden verrrast door een waaier van zeer uiteenlopende muzikale werken, van Bach tot Bernstein, en alles daar tussen in, van klassiek tot modern, van ballade tot musical. De verbinding tussen de stukken wordt gelegd door de presentator die het publiek meeneemt op deze muzikale reis.

Het belooft een mooi winterconcert te worden in de intieme kaarsverlichte Feerwerder kerk, een optreden waarbij de muziek gehoord én beleefd wordt. Het concert begint om 15.30 uur, een half uur van tevoren is de kerk geopend voor publiek, koffie en thee staan dan klaar. In de pauze is onder meer warme wijn verkrijgbaar.

Toegang € 9,- (t/m 12 jaar gratis). Zie ook www.kerkfeerwerd.nl.